Το δημοτικό έργο συνεχίζεται με υψηλούς στόχους για τον Δήμο Ιεράπετρας

1:18 μ.μ. - Τρίτη, 9 Απριλίου 2019
01:04 μ.μ. - Τρί, 09/18/2019
Image: Το δημοτικό έργο συνεχίζεται με υψηλούς στόχους για τον Δήμο Ιεράπετρας

Χ. Χατζημαρκάκη και Μ. Βρυγιωνάκης στον Ηχώ 99,8 για την ανανέωση της θητείας τους ως αντιδήμαρχοι

Τις πρώτες σκέψεις και τους στόχους τους για την νέα δημοτική περίοδο περιγράφουν μιλώντας στον Ηχώ 99,8 οι αντιδήμαρχοι Χρύσα Χατζημαρκάκη και Μανώλης Βρυγιωνάκης οι οποίοι ανανεώνουν τη θητεία τους σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου κ. Θ. Καλαντζάκη. Και οι δύο ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους στήριξε αλλά και τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους και εξέφρασαν την διάθεση για συνεργασία με στόχο τη συνέχιση του δημοτικού έργου και περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου.
 
Ειδικότερα η κα Χατζημαρκάκη η οποία ορίστηκε ως αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών ανέφερε ότι τα οικονομικά του δήμου βρίσκονται σε μια καλή πορεία με πολλές βελτιωτικές κινήσεις που έγιναν την θητεία που πέρασε. Με το ίδιο σκεπτικό και στόχο πάντα την καλύτερη διαχείριση θα πορευτούν και τα επόμενα χρόνια. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, για να μην κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Συνεχίζουμε το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια. Τα οικονομικά του δήμου είναι σε μια σταθερή πορεία, έχουμε θέσει όμως και  υψηλούς στόχους για τους οποίους θα εργαστούμε. Θα είμαστε κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του να τον εξυπηρετήσουμε όπου χρειαστεί μέσα από τις υπηρεσίες του δήμου μας, τόνισε.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κας Χατζημαρκάκη: 
 
 
Από την πλευρά του ο κ. Βρυγιωνάκης, ο οποίος ορίστηκε ως αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού και της ΤΚ Αγίου Ιωάννη, σημείωσε ότι πρόθεσή τους είναι να τιμήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη του κόσμου όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από την ψήφο και την ανανέωση της θητείας τους. Υπάρχουν έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί ήδη από την προηγούμενη περίοδο ενώ παράλληλα έχουν τεθεί οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια και για αυτό θα εργαστούμε αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Βρυγιωνάκη: