Θετικό πρόσημο από το γενικό κάλεσμα της Βασίλισσας του Νότου

3:34 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019
03:11 μ.μ. - Πέμ, 07/34/2019
Image: Θετικό πρόσημο από το γενικό κάλεσμα της Βασίλισσας του Νότου

Σε θετικό κλίμα εξελίχτηκε χτες η συγκέντρωση της Βασίλισσας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συγκεντρώσεων του δήμου

Σε θετικό κλίμα εξελίχτηκε χτες η συγκέντρωση της Βασίλισσας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συγκεντρώσεων του δήμου. Η παρουσία των γονέων ήταν άκρως ικανοποιητική με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αισιοδοξούν ακόμα περισσότερο για το μέλλον της ομάδας, καθώς το εγχείρημα της εδραίωσης της Βασίλισσας στο γυναικείο ποδοσφαιρικό στερέωμα μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο κι έτσι είναι αναγκαίο να αναβαθμιστεί και το οργανωτικό κομμάτι στο συμβούλιο. 
 
Αρχικώς ο προπονητής της ομάδας Νίκος Δανδουλάκης καλωσόρισε τους γονείς και εν συνεχεία προχώρησε στην παρουσίαση της ομάδας. Σε αυτό που στάθηκε και τόνισε ιδιαιτέρως, είναι ότι η Βασίλισσα Νότου δεν ανήκει σε κανέναν, παρά μόνο στις παίκτριες. Στη συνέχεια έγινε ανάλυση του οικονομικού τομέα, του αγωνιστικού και του πλάνου βιωσιμότητας του συλλόγου, αναφέροντας τι έχει επιτευχθεί και τι στόχοι υπάρχουν για το μέλλον. Στο τέλος της παρουσίασης αρκετοί γονείς εξέφρασαν την επιθυμία τους να αναλάβουν ρόλους και καθήκοντα και φυσικά να εγγραφούν ως μέλη στο σύλλογο, θέλοντας να ενταχθούν σε αυτήν την προσπάθεια. 
 
Από 'κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι στη Βασίλισσα περιμένουν τις εξελίξεις της ΕΠΟ, για να δουν σε τι όμιλο θα ενταχθούν για τη σεζόν 2019-2020, καθώς όπως έχει αναφερθεί ξανά, υπάρχει πιθανότητα να ενσωματωθούν οι κρητικές ομάδες με αντίστοιχες του Πειραιά. Τέλος, στην αναμονή βρίσκονται και για το γηπεδικό, αφού το Μισεδάκειο βρίσκεται υπό κατασκευή-συντήρηση και έτσι λοιπόν περιμένουν όλοι για το πότε θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές προπονήσεις. μετά το τέλος των εργασιών.