Συνάντηση Κ. Σπυριδάκη με το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

9:46 π.μ. - Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024
09:09 π.μ. - Δευ, 02/46/2024
Image: Συνάντηση Κ. Σπυριδάκη με το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Από το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Στις 20 Αυγούστου η Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ κα. Κατερίνα Σπυριδάκη, πραγματοποίησε για άλλη μια φορά επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με το ενδιαφέρον της να παραμένει έντονο και αμείωτο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ΕΣΥ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της πόλης μας.

Την κα Σπυριδάκη υποδέχτηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Ακολούθησε συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους, όπου έγινε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του νοσοκομείου, τις ελλείψεις και την αβεβαιότητα για το μέλλον, εν όψη των επικείμενων αλλαγών στον ευρύτερο τομέα της υγείας.

Η συζήτηση διήρκησε αρκετή ώρα και ήταν αρκετά εποικοδομητική. Καταφέραμε σαν Σύλλογος να αποτυπώσουμε την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και πόσο δυσοίωνα είναι τα μελλούμενα αν δεν επέλθουν αλλαγές, αν δεν ενισχυθεί το Νοσοκομείο μας  και μάλιστα άμεσα. Εκφράσαμε την πλήρη απογοήτευσή μας για την συνεχή απαξίωση του Νοσοκομείου μας και της σημαντικής προσφοράς του στον τόπο και την ευρύτερη περιοχή του Νομού και κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου για άλλη μια φορά στην περίπτωση που συνεχιστεί η υποβάθμιση και αποδυνάμωση του.