Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής

2:08 μ.μ. - Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020
02:08 μ.μ. - Τετ, 19/08/2020
Image: Συνάντηση  Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με αντιπροσωπεία  του Κινήματος Αλλαγής

Έγινε αναφορά στα έργα, τις δράσεις, τις μελέτες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει Π.Ε. Λασιθίου

Το πρωί της Δευτέρας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) και του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Γουλιδάκη.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) συμμετείχαν ο Γεώργιος Μπελούκας, Γραμματέας Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Νομού Λασιθίου και  τα μέλη του Κινήματος Θεόκλητος Πατεράκης, Μανώλης Κουφάκης, Βασιλική Βελέντζα και Ράνια  Καραβυράκη – Ζαχαροπούλου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης – τηρουμένων όλων των προβλεπομένων από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, κανόνων –   έγινε αναλυτική αναφορά στα έργα, τις δράσεις, τις μελέτες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει Π.Ε. Λασιθίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους της Περιφερειακής ενότητας, καθώς και  για τα προγράμματα τεχνικού χαρακτήρα που αφορούν την Π.Ε. Λασιθίου και έχουν δρομολογηθεί και αυτά που είναι σε σχεδόν έτοιμα να μπουν στην φάση υλοποίησης.

Παράλληλα διαπιστώθηκε η ύπαρξη των σοβαροτάτων προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, σε όλους τους παραγωγικούς τομείς, αλλά και η προτεραιότητα όλων στην διαφύλαξη και προστασία της υγείας των πολιτών, συζητήθηκαν προτάσεις που μπορούν να διαμορφωθούν στο πλαίσιο διεκδίκησης για την ένταξη έργων και μελετών στον προγραμματισμό των επόμενων ετών, και συζητήθηκαν οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) επί των παραπάνω θεμάτων.

Από το γραφείο Τύπου της Π.Ε. Λασιθίου