Σωματείο Καφεστίασης Ιεράπετρας : Κρητική βραδιά στις 27 Οκτωβρίου με το συγκρότημα του Κώστα Σαριδάκη

11:31 π.μ. - Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022
11:10 π.μ. - Τρί, 25/31/2022
Image: Σωματείο Καφεστίασης Ιεράπετρας : Κρητική βραδιά στις 27 Οκτωβρίου με το συγκρότημα του Κώστα Σαριδάκη

Ο πρόεδρος του συλλόγου Εμμ. Μιχελαράκης μιλά στον Ηχώ 99,8 για πρόστιμα, κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία Ιεράπετρας και την εκδήλωση

Με αφορμή την κρητική βραδιά με το συγκρότημα του   Κώστα Σαριδάκη που διοργανώνει το  Σωματείο Καφεστίασης Ιεράπετρας  την παραμονή της Εθνικής μας επετείου στο Apollon Palace, ο πρόεδρος κ. Μανώλης Μιχελαράκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στην χοροεσπερίδα.

Ο κ. Μιχελαράκης ανέφερε ότι η χρονιά μπορεί από άποψη κίνησης να πήγε καλά, ωστόσο όμως το αυξημένο κόστος λειτουργίας των καταστημάτων κυρίως σε πρώτες ύλες και ενέργεια, έχουν   ως αποτέλεσμα τα μειωμένα έσοδα.

Τώρα  ως προς το θέμα που ταλαιπωρεί τους καταστηματάρχες και έχει να κάνει με τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων με την ημερομηνία αναστολής να λήγει τέλη Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του συλλόγου  σημείωσε ότι αναμένεται να δοθεί νέα παράταση.  

Ακούστε εδώ τον κ. Μιχελαράκη ο οποίος κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα των προστίμων  που έχουν επιβληθεί σε καταστηματάρχες  για περίοδο χρήσης  ώς το   2015 καλώντας τους καταστηματάρχες να απευθύνονται στον σύλλογο για περαιτέρω ενημέρωση καθώς κάποια πρόστιμα θα πληρωθούν από τον Δήμο.

hxonews