Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με το Σύλλογο φίλων Αγίου Ιωάννη

12:49 π.μ. - Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
12:09 π.μ. - Σάβ, 21/49/2019
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με το Σύλλογο φίλων Αγίου Ιωάννη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προέδρου του συλλόγου «Φίλοι χωριού Αγίου Ιωάννη», κ. Νικόλαο Βουγιουκλή

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προέδρου του συλλόγου «Φίλοι χωριού Αγίου Ιωάννη», κ. Νικόλαο Βουγιουκλή. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Γάλλος Jean-Claude Rodriguez, μέλος του συλλόγου και η κα. Μαρία Σακκαδάκη- Μπαχλιτζανάκη, πρώην πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη.  
 
Η εν λόγω συνάντηση είχε ως σκοπό την ενημέρωση του δημάρχου για τη δράση του συλλόγου και η συνεισφορά του Δήμου σε ενέργειες του συλλόγου που σκοπό έχουν την πολιτιστική, τουριστική αλλά και τη γενικότερη ανάδειξη και ανάπτυξη της κοινότητας Αγίου Ιωάννη.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης 
 
«Είμαι πάντα θετικός σε εμπεριστατωμένες προτάσεις που αποβλέπουν στην πρόοδο του Δήμου και των κοινοτήτων.
 
Είναι πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο για έναν τόπο, όπως ο Άγιος Ιωάννης, να υπάρχουν τέτοιου είδους σύλλογοι που δραστηριοποιούνται δυναμικά, με μέλη που υποκινούνται μόνο από την αγάπη τους για την περιοχή και την επιθυμία τους να τη δουν να αναπτύσσεται».