Συνάντηση Στ. Αρναουτάκη με το νέο Περιφερειακό Διοικητή ΠΥ Κρήτης Ν. Λαγουδάκη

2:40 μ.μ. - Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019
02:02 μ.μ. - Πέμ, 21/40/2019
Image: Συνάντηση Στ. Αρναουτάκη με το νέο Περιφερειακό Διοικητή ΠΥ Κρήτης Ν. Λαγουδάκη

Με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχο Νίκο Λαγουδάκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, στη συνάντηση στη Περιφέρεια,  ευχήθηκε στο νέο διοικητή της Πυροσβεστικής στην Κρήτη καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες και η υλικοτεχνική υποδομή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, όποτε και αν χρειαστεί, είναι στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος. Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης μετέφερε στον κ. Λαγουδάκη τις ευχαριστίες της Περιφέρειας στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος στο νησί που επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί σε συνεργασία με όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις εθελοντικές οργανώσεις για την αντιμετώπιση δύσκολων-έκτακτων περιστατικών.
 
Από την πλευρά του ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, την Περιφέρεια, για την διαχρονική ουσιαστική στήριξη στη Πυροσβεστική που εστιάζεται και στην ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής του Σώματος.