Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας: Απολογισμός και επόμενες προσφορές

8:39 π.μ. - Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017
08:03 π.μ. - Κυρ, 05/39/2017
Image: Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας: Απολογισμός και επόμενες προσφορές

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας μέχρι σήμερα, από το Σεπτέμβριο που αναλάβαμε

Έχουμε παραδώσει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας: Δύο ηλεκτρικούς γερανούς για κατακλιμένους ασθενείς, ικανό  αριθμό νοσοκομειακών μαξιλαριών και ένα λουτρό υπερήχων  για τον καθαρισμό και την απολύμανση   χειρουργικών εργαλείων.
 
 
Πρέπει να επισημάνουμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε παραλαβή στον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας του monitor με καπνογράφο για το Αναισθησιολογικό τμήμα, παρουσία του Προέδρου Ανδρέα Μαμαντόπουλου, του Γραμματέα Μπάμπη Κανάκη  και της Ταμία Μαρίας Παϊσανίδου, μηχάνημα που διασφαλίζει την ασφάλεια του χειρουργούμενου ασθενούς.
 
Επίσης μέσα στο Μάιο θα παραλάβουμε  ένα μεταχειρισμένο υπερηχοτομογράφο προσφορά της Ομάδας “Solidarité Normandie Grece ” (Αλληλεγγύη Νορμανδία –Ελλάδα) από τη Βόρεια Γαλλία και ένα ολοκαίνουριο μεγάλη προσφορά των Πλαστικών Κρήτης. (Αποτελούσε τον κύριο και βασικό στόχο μας για το 2017).
 
Σήμερα ακόμη έγινε η παραγγελία  για τα Holder και κλείσαμε με ειδική πολύ καλή προσφορά. Αφορά καινούργιο λογισμικό πιο σύγχρονο και με περισσότερες παραμέτρους από το NOVACORE, που σήμερα διαθέτει το Καρδιολογικό Τμήμα και με δύο καταγραφικά αντί για ένα. Αυτό  σημαίνει ότι σε λίγο θα υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχονται τρεις ταυτόχρονα ασθενείς.
 
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. η παράδοση  θα γίνει μέσα στο Μάιο και θα προσκληθούν τιμητικά όλοι όσοι συνέβαλαν στην προμήθεια όλων των παραπάνω , που ομολογουμένως ξεπέρασαν κατά πολύ τους στόχους μας για όλο το 2017. Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι οι δωρεές και  η συνδρομή των 10 ευρώ από τα μέλη πιάνουν  τόπο. Γι αυτό είναι απαραίτητο να εγγραφούν όσο γίνεται περισσότεροι συμπολίτες μας. Όλοι  μαζί μπορούμε να επιτύχουμε εκεί  ,  όπου ο κρατικός μηχανισμός ή οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες εμποδίζουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας.