Στο Ρέθυμνο μετακινείται ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Ιεράπετρας Π. Καράμπελας

3:42 μ.μ. - Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019
03:06 μ.μ. - Κυρ, 02/42/2019
Image: Στο Ρέθυμνο μετακινείται ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Ιεράπετρας Π. Καράμπελας

Ο κ. Καράμπελας προήχθη χθες στο βαθμό του Πυράρχου

Στο Ρέθυμνο για να αναλάβει τη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Ρεθύμνης μετακινείται ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Καράμπελας.
 
Ο κ. Καράμπελας προήχθη χθες στο βαθμό του Πυράρχου, στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων των Αξιωματικών για το 2019 από το Ανώτερο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος και αναμένεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τις αρχές Μαρτίου.
 
Στη θέση του κ. Καράμπελα ως Διοικητής της Π.Υ. Ιεράπετρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, θα αναλάβει ο Αντιπύραρχος κ. Μιχάλης Ινιωτάκης από το Ηράκλειο.
 
Όπως από χθες έχει δηλώσει στην «Α» ο κ. Καράμπελας «η προαγωγή αυτή με τιμά και καλούμαι να αναλάβω ένα μεγαλύτερο τομέα στην Κρήτη. Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία όλους τους τοπικούς φορείς στο Νομό Λασιθίου όπου υπηρέτησα επί 18 συναπτά έτη και ειδικά τους φορείς της Ιεράπετρας στη Διοίκηση της Υπηρεσίας της οποίας βρίσκομαι τα τελευταία 6 χρόνια. Πρώτη μου ευχή είναι να κυλάνε όλα ήσυχα και να μην έχουμε μεγάλα περιστατικά και ας είμαστε εμείς για τους τύπους».
 
 
anatolh.com