Στο έργο κατασκευής του Γηροκομείου Ιεράπετρας ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης & Σητείας

3:41 μ.μ. - Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020
03:01 μ.μ. - Παρ, 10/41/2020
Image: Στο έργο κατασκευής του Γηροκομείου Ιεράπετρας ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης & Σητείας

Το κτίριο που ανακαινίζεται ώστε να στεγάσει το γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Στο σημείο ήταν παρόντες και ο σύμβουλος του Δημάρχου κ. Μάνος Λουτσέτης και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δρ. Γιώργος Βαρδάκης.

Ο Δήμαρχος με το Σεβασμιώτατο ενημερώθηκαν από τον εργολάβο και τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου για την πορεία των εργασιών που περιλαμβάνουν εκτεταμένες κτιριακές εργασίες πλήρους ανακαίνισης των υποδομών, διαμορφώσεις των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και εξοπλισμό του κτιρίου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.265.000€.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας αποκτά Γηροκομείο με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις και προδιαγραφές λειτουργίας ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες των φιλοξενούμενων ατόμων τρίτης ηλικίας.

Οι εργασίες στο κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και στόχος μας είναι το έργο να παραδοθεί και να αξιοποιηθεί άμεσα.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και όλους όσους στήριξαν από την αρχή την προσπάθειά μας».