Στην Κρήτη σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

9:21 π.μ. - Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018
09:11 π.μ. - Δευ, 05/21/2018
Image: Στην Κρήτη σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Το πρόγραμμα των επισκέψεων τους την τρίτη και τελευταία μέρα τους στην Ελλάδα

Την τρίτη και τελευταία μέρα του στην Ελλάδα, θα περάσει στην Κρήτη ο Κάρολος, σήμερα, Παρασκευή, στα πλαίσια της τριήμερης επίσκεψης του πρίγκιπα της Ουαλίας και της συζύγου του Καμίλα, στη χώρα μας ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Στην Κρήτη, αναμένεται να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και κοινότητα προσφύγων.
 
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι ο Κάρολος μαζί με την Καμίλα θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο στην Κνωσσό, -θα τους υποδεχτεί η γγ του υπουργείου Πολιτισμού κα. Βλαζάκη- και στην συνέχεια το πριγκιπικό ζεύγος θα συναντηθεί με μέλη της Βρετανικής Σχολής στους χώρους της «Βίλλας Αριάδνη».
 
Στις 14:25 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου», όπου θα ενημερωθεί για τις δράσεις της, ενώ στις 15:15 θα επισκεφθούν κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας).
 
Η επίσκεψη στην Κρήτη, αλλά και στη χώρα μας θα ολοκληρωθεί με τις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας) για παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.
 
Τέλος, σύμφωνα με το in.gr, στις 16:20 αναμένεται η αναχώρησή τους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση.