Στη μάχη των πανελλαδικών και οι μαθητές από τα Λύκεια Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού - video

1:02 μ.μ. - Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020
01:06 μ.μ. - Παρ, 12/02/2020

Συμβουλές και ευχές για καλή επιτυχία από Διευθυντές που μιλούν στην κάμερα του hxonews.gr

Σε ετοιμότητα τα Λύκεια της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Στα σχολεία έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα λόγω κορωνοϊού σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου. Διευθυντές των σχολείων μιλούν στην κάμερα του hxonews.gr και εύχονται στους μαθητές καλή επιτυχία δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για την διαδικασία αλλά και την προετοιμασία λίγο πριν τις εξετάσεις.

hxonews

Από το 1ο Λύκειο στις πανελλαδικές μετέχουν 92 μαθητές, από το 2ο Λύκειο 74 μαθητές και από το Εσπερινό ΕΠΑΛ 24 μαθητές. Στους υποψήφιους περιλαμβάνονται και εκείνοι που θα εξεταστούν προφορικά στον Άγιο Νικόλαο και υποψήφιοι παλαιότερων ετών.

hxonews

Δηλώσεις στον hxonews.grsαπό την Διευθύντρια του 1ου Λυκείου κα Σοφία Κονταξάκη, τον Διευθυντή του 2ου Λυκείου κ. Θοδωρή Μανουσάκη, τον Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ κ. Μανώλη Γιακουμάκη.

hxonews

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ Ιεράπετρας συμμετέχουν στις πανελλήνιες 69 μαθητές ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Λασιθίου από το Λύκειο του Μακρύ Γιαλού 23 υποψήφιοι.