Σπουδές με υποτροφία στο εξωτερικό – Το ΙΤΕ παρέχει απαντήσεις

8:28 π.μ. - Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
08:04 π.μ. - Παρ, 27/28/2018
Image: Σπουδές με υποτροφία στο εξωτερικό – Το ΙΤΕ παρέχει απαντήσεις

Την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους με υποτροφία στο εξωτερικό θα έχουν Έλληνες ερευνητές

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε ερευνητές σε οποιοδήποτε στάδιο της καριέρας τους, χωρίς περιορισμούς εθνικότητας και ηλικίας. Αναγκαία προϋπόθεση η μετακίνηση του ερευνητή σε άλλη χώρα.
 
Λεπτομέρειες αναφορικά με τις υποτροφίες θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι σε ημερίδα που διοργανώνει το ΙΤΕ σε συνεργασία με το δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στις 10.30 π.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Γ. Λιάνης» του ΙΤΕ. Η ημερίδα θα επικεντρωθεί στην πρόσκληση για υποβολή προτάσεων για Ατομικές Υποτροφίες (Call for Proposals: MSCA-IF-2018) που άνοιξε στις 12 Απριλίου.
 
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Stefano D’Orilia, συντονιστής των προκηρύξεων ατομικών υποτροφιών (IF calls) στην Research Executive Agency (REA) της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
 
Στην Ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν ερευνητές, ακαδημαϊκό προσωπικό, υποψήφιοι διδάκτορες, μετα-διδάκτορες, εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα κλπ.
 
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στα αγγλικά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ στη διεύθυνση: https://diavlos.grnet.gr/event/e1078
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τους κάτωθι συνδέσμους: