Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

7:39 π.μ. - Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024
07:10 π.μ. - Πέμ, 10/39/2024
Image: Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ήταν μόλις 31 ετών, παίκτης του Παναθηναϊκού και διεθνής με την εθνική Ελλάδας

Tο ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ' το μεσημέρι της Τετάρτης, χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικεία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.

Είχε γεννηθεί στις 9 Μαρτίου του 1993 και ήταν διεθνής με την εθνική Ελλάδας. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συνεργασία τριετούς διάρκειας, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2027. Ο Μπάλντοκ την περασμένη χρονιά είχε 13 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (με 2 γκολ και 6 ασίστ), ενώ συνολικά είχε 83 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ. Στη «γαλανόλευκη» είχε 12 συμμετοχές, καθώς είχε ελληνικές ρίζες.

Αγωνίστηκε τα τελευταία 7 χρόνια στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία μέτρησε 216 επίσημα ματς με 6 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το έγκυρο transfermarkt, η «αξία» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ήταν στα 2 εκατ. ευρώ.

Πηγή : Efsyn