Σήμερα η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του Αρναουτάκη

10:06 π.μ. - Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
10:04 π.μ. - Τετ, 17/06/2019
Image: Σήμερα η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του Αρναουτάκη

Στις 20:00 στο κέντρο «Αναδρομές», στις κάτω Αρχάνες ΗρακλείουΗ παρουσίαση των υποψηφίων για όλη την Κρήτη, του συνδυασμού «Κρήτη, η Ζωή μας «με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 8 το βράδυ στο κέντρο «Αναδρομές», στις κάτω Αρχάνες Ηρακλείου.
 
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της εκδήλωσης θα κάνει έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων στο τιμόνι της περιφέρειας Κρήτης κατά τη θητεία που φτάνει προς το τέλος της.
 
Θα αναφερθεί στην πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στις μεγάλες παρεμβάσεις που έγιναν στο νησί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια, αλλά και την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων που χρηματοδοτήθηκαν μέσα από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, δίνοντας μία άλλη εικόνα στους τομείς των υποδομών, του περιβάλλοντος, του πρωτογενή τομέα, της υγείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προστασίας.
 
Παράλληλα, σύμφωνα με το hania.news, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές και τους στόχους του συνδυασμού του για την επόμενη θητεία. Ο Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του θα αναφερθεί στο νέο όνομα αλλά και το έμβλημα του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή Μας» και τι αυτό σηματοδοτεί».