Σε έργα των Τοπικών Κοινοτήτων Καβουσίου, Παχειάς Άμμου, Πάνω και Κάτω Χωριού ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

7:17 μ.μ. - Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018
07:05 μ.μ. - Πέμ, 03/17/2018
Image: Σε έργα των Τοπικών Κοινοτήτων Καβουσίου, Παχειάς Άμμου, Πάνω και Κάτω Χωριού ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Επίσκεψη Δημάρχου σε έργα τοπικών κοινοτήτων

Τις τοπικές κοινότητες του Καβουσίου, του Πάνω Χωριού, του Κάτω Χωριού και της Παχειάς Άμμου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον ειδικό συνεργάτη του κ. Κώστα Περβολαράκη, προκειμένου να παρευρεθεί  στα σημεία που υλοποιούνται ή αναμένεται να ξεκινήσουν νέα έργα. 
Οι εργασίες ανάπλασης στο Πάνω και στο Κάτω Χωριό, η περίφραξη του κοιμητηρίου του Καβουσίου και το γήπεδο 5Χ5 της Παχειάς Άμμου ήταν κάποια από τα έργα τα οποία επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας. 


 
Επιπλέον, ο κ. Καλαντζάκης επισκέφτηκε την παραλία στο Θόλος Καβουσίου όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ.Ιωάννη Ρεμεδιάκη και τον τοπικό σύμβουλο κ.Ιωάννη Χαλκιαδάκη για θέματα που αφορούν την περιοχή και για έργα που πρόκειται να δρομολογηθούν όπως αυτό του ηλεκτροφωτισμού.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:
«Προτεραιότητά μας αποτελούν τα έργα και οι παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν λειτουργικά και αισθητικά τις τοπικές κοινότητες.
Συνεχίζουμε απερίσπαστα και με αυξανόμενους ρυθμούς τις εργασίες, ώστε η ολοκλήρωση των έργων και η παράδοσή τους στους δημότες να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.»