Σε εξέλιξη τα έργα στην κοινότητα της Ρίζας

7:24 π.μ. - Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021
07:02 π.μ. - Δευ, 01/24/2021
Image: Σε εξέλιξη τα έργα στην κοινότητα της Ρίζας

Τη Ρίζα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Αλεξάκη

Τη Ρίζα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Αλεξάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που υλοποιούνται στην περιοχή. Ο κος Αλεξάκης κατά τη συνάντηση έθεσε υπόψη του Δημάρχου ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα και τα οποία προγραμματίστηκαν να διευθετηθούν άμεσα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Δύο έργα πολύ σημαντικά που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων υλοποιούνται στη Ρίζα.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η δεξαμενή της άρδευσης και πραγματοποιούνται εργασίες, ώστε σύντομα να παραδοθεί και το Γραφείο της Κοινότητας, πλήρως εξοπλισμένο, το οποίο θα εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Στόχος μας είναι, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης, η ταχεία αποπεράτωση όλων των εν εξελίξει έργων τόσο στην πόλη της Ιεράπετρας, όσο και στις κοινότητες.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Αλεξάκη, για τη συνεργασία και για την από κοινού προσπάθεια για τη γρηγορότερη επίλυση των προβλημάτων της κοινότητας της Ρίζας».