«Προσγειώνεται» τελικά στο… Ηράκλειο η Ryanair;

10:53 π.μ. - Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018
10:12 π.μ. - Τρί, 04/53/2018
Image: «Προσγειώνεται» τελικά στο… Ηράκλειο η Ryanair;

Με δεδομένο το διαζύγιο της Ryanair με το αεροδρόμιο «Γιάννης Δασκαλογιάννης» και τη βάση στα Χανιά, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ένα έντονο φλερτ της Ryanair με το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, αν μπει κάποιος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ryanair, θα διαπιστώσει ότι από την 1η Ιουνίου του 2018 μέχρι και την 26η Οκτωβρίου, υπάρχουν τρεις προορισμοί που πωλούνται από την Ryanair.
 
Αυτοί οι προορισμοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν σημείο αναφορά το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Πιο αναλυτικά, οι προορισμοί αυτοί είναι δύο προς την Γερμανία και συγκεκριμένα προς το αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου, αλλά και το διεθνές αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ και μία προς την Ελβετία και συγκεκριμένα προς την Ζυρίχη.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πτήσεις προς Βερολίνο την 1η Ιουνίου είναι τρεις εβδομαδιαίως, μία προς Ντίσελντορφ και δύο προς την Ζυρίχη.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώνεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δρομολογεί τρεις πτήσεις από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», εκτελώντας της όμως με αεροσκάφη της «Laudamotion».
 
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Επειδή όλα τα προηγούμενα χρόνια η Ryanair, δεν είχε καθόλου παρουσία στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, αυτή τη στιγμή και ενώ φεύγει από το αεροδρόμιο των Χανίων, βλέπουμε για πρώτη φορά να δρομολογεί μέσα από τη δική της ηλεκτρονική πλατφόρμα τρεις πτήσεις προς τρεις διαφορετικούς προορισμούς.
 
Ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από την πλευρά της εταιρείας, δεν μένει παρά να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις και οι επίσημες ανακοινώσεις.
 
 
neakriti.gr