Περιφερειάρχης Κρήτης ξανά ο Σταύρος Αρναουτάκης – Ο Μαρκογιαννάκης τον συνεχάρη από κοντά

9:03 π.μ. - Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
09:05 π.μ. - Δευ, 27/03/2019
Image: Περιφερειάρχης Κρήτης ξανά ο Σταύρος Αρναουτάκης – Ο Μαρκογιαννάκης τον συνεχάρη από κοντά

Σκηνές και εικόνες πολιτικού πολιτισμού στα γραφεία Περιφέρειας Κρήτης

Ο Σταύρος Αρναουτάκης εκλέχτηκε εκ νέου Περιφερειάρχης Κρήτης, απο τον πρώτο γύρο των Περιφερειακών εκλογών,  καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 60 % έναντι του αντιπάλου του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.
 
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να συγχαρεί τον συνυποψήφιο του και νέο Περιφερειάρχη Κρήτης.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης αποκλειστικά 
 
«Ο κ. Αρναουτάκης θα είναι ο νικητής από την πρώτη Κυριακή. Εγώ έχω να πω πως θα είμαστε εδώ και την επόμενη ημέρα.
 
Με τον κ. Αρναουτάκη, κάναμε έναν έντιμο αγώνα, ίσος άνισο… Ξεκίνησα με χαμηλά ποσοστά. Ήμουν το απόλυτο αουτσάιντερ, όμως πίστεψα στην ομάδα μου και στο λαό που με αγκάλιασε.
 
Ο κ. Αρναουτάκης πρέπει να ξέρει ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη. Πάντως εγώ, θα είμαι εδώ και την επόμενη ημέρα.
 
Αφού ο Κρητικός λαός με επέλεξε να είμαι στη θέση της αντιπολίτευσης θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, αλλά και να αποδείξω ότι η Κρήτη δεν έχει χρώματα».
 
Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Αρναουτάκη  
 
«Για εμάς υπάρχουν μόνο οι Κρητικοί από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο» ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο εκ νέου Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
 
Oι δηλώσεις του κ. Αρναουτάκη μεταξύ άλλων:
 
«Η μάχη κερδίζεται από όλους και από τους 78 συνεργάτες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Και τον κ. Μαρκογιαννάκη που ήρθε να με συγχαρεί, υπήρξε ένας αγώνας χωρίς συγκρούσεις και χτυπήματα κάτω από την μέση.
 
Η επόμενη τετραετία είναι μια τετραετία ανάπτυξης για το νησί. Εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Για εμάς υπάρχουν μόνο οι Κρητικοί από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Είμαστε κοντά στον κάθε πολίτη και δήμο. Είμαστε αιρετή περιφέρεια για όλους τους Κρητικούς. Είναι δέσμευση όλων να είμαστε καλά και να υπηρετήσουμε το νησί μας».
 
 Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των εκλογών σε πανελλαδικό επίπεδο ανέφερε: «Εμείς ως αυτοδιοίκηση κοιτάζουμε τον αγώνα μας. Ως Περιφέρεια εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαζόμαστε τα επόμενα χρόνια με την οποιαδήποτε κυβέρνηση».
 
Στην Περιφέρεια Κρήτης ο Βασίλης Κεγκέρογλου:
 
Στην Περιφέρεια Κρήτης βρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος συνεχάρη τον επανεκλεγείς Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και συνομίλησε μαζί του.
 
 
 
neakriti.gr