«Παρέλαση» πολιτικών αρχηγών στην Κρήτη

3:10 μ.μ. - Τρίτη, 14 Μαΐου 2019
03:05 μ.μ. - Τρί, 14/10/2019
Image: «Παρέλαση» πολιτικών αρχηγών στην Κρήτη

Στην Κρήτη οι Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας και Σταύρος Θεοδωράκης

“Βροχή” πέφτουν οι αφίξεις πολιτικών αρχηγών στην Κρήτη, στην τελευταία πλέον στροφή πριν την πολλαπλή εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου.
 
Με την προεκλογική περίοδο ενόψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών να κορυφώνεται, ο ένας μετά τον άλλο οι πολιτικοί αρχηγοί θα “παρελάσουν” από το νησί μας.
 
Η αυλαία “ανοίγει” σήμερα με την επίσκεψη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη.
 
“Σκυτάλη” παίρνει την ερχόμενη Παρασκευή ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει σε κεντρική ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ στο Μεϊντάνι.
 
Ακολούθως, το σαββατοκύριακο αναμένεται στην Κρήτη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων.
 
Επί κρητικού εδάφους αναμένεται ξανά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα βρίσκεται την Πέμπτη 23 του μήνα στο Ηράκλειο και θα κάνει κεντρική προεκλογική ομιλία, το πιθανότερο στην πλατεία Ελευθερίας.
 
Αναλυτικότερα, την “παρέλαση” των πολιτικών αρχηγών στην Κρήτη ανοίγει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νησί μας θα επισκεφτεί σήμερα το Ρέθυμνο. Στις 5:30 μ.μ. ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη στο Δημαρχείο της πόλης. Νωρίτερα, στις 4 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ στο καφέ “Estrella”, στην παραλία του Ρεθύμνου.
 
Στο Ηράκλειο θα μιλήσει την ερχόμενη Παρασκευή ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.
 
Τη συγκέντρωση, που θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. στο Μεϊντάνι, θα χαιρετίσουν οι:
 
- Σάββας Βασιλειάδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
 
- Σεμίνα Διγενή, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
 
- Μανόλης Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.
 
- Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.
 
Στα Χανιά το σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Ν.Δ.
 
Στο νησί μας θα βρίσκεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περιοδεύσει τόσο στην Ανατολική όσο και στη Δυτική Κρήτη.
 
Αναλυτικές λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της περιοδείας του αρχηγού της Ν.Δ. δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επισήμως.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται το Σάββατο να επισκεφτεί αρχικά το Ηράκλειο, όπου είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, και εν συνεχεία το απόγευμα το Ρέθυμνο.
 
Την Κυριακή, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Χανιά, όπου θα έχει επαφές και συναντήσεις, ενώ στις 7:30 μ.μ. θα μιλήσει σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που θα οργανωθεί στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, με θέμα τις εκλογές της 26ης Μαΐου.
 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται σίγουρα στην Κρήτη την Πέμπτη 23 Μαΐου, όπου θα έχει επαφές και θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, πιθανώς στην πλατεία Ελευθερίας, στις 7:30 το απόγευμα.
 
Υπάρχει ένα σενάριο για επίσκεψή του ακόμα και το ερχόμενο Σάββατο, όταν και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο κάθετος δρόμος της Μεσαράς. Ωστόσο το πιθανότερο είναι ο πρωθυπουργός να εγκαινιάσει τον κάθετο άξονα την Πέμπτη 23 του μήνα.
 
 
neakriti.gr