Παραδόθηκε το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στα Φέρμα μήκους 1.800m

1:35 μ.μ. - Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
01:07 μ.μ. - Δευ, 26/35/2021
Image: Παραδόθηκε το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στα Φέρμα μήκους 1.800m

Στα Φέρμα βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης

Στα Φέρμα βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, τον πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα Μαρία Σακαδάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη, κ. Εμμανουήλ Κυδωνάκη, όπου παρέδωσαν προς χρήση το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού που αποτελείται από φωτιστικά τεχνολογίας LED και δύο νέες παροχές ρεύματος, τα οποία προσφέρουν πλέον πλήρη και άπλετο φωτισμό στην περιοχή.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Στόχος μας είναι μέσα από τα έργα που υλοποιούμε και δρομολογούμε να αλλάξουμε και να μετατρέψουμε τα Φέρμα σε ένα καθαρά αστικό περιβάλλον, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών, διευκολύνοντας την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων και συμβάλλοντας παράλληλα στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

hxonews

Ως Δημοτική Αρχή προγραμματίσαμε, μελετήσαμε, εξασφαλίσαμε τα χρήματα και υλοποιήσαμε με αυτεπιστασία ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο ηλεκτροφωτισμού από τα Φέρμα έως και την «Κακιά Σκάλα», ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη εδώ και πολλά χρόνια.

Συγχρόνως, συνεχίζουμε την προσπάθεια ηλεκτροφωτισμού και στο δυτικό τμήμα των Φερμών, στην περιοχή του Κουτσουναρίου. Ήδη έχουμε έτοιμη την μελέτη για την πεζοδρόμηση και τον ηλεκτροφωτισμό στη συγκεκριμένη περιοχή επιδιώκοντας να αλλάξουμε την εικόνά του σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Κοινότητας από την ανατολή έως τη δύση.

Ευχαριστώ όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, τους συνεργάτες μου και ειδικά την Τεχνική Υπηρεσία, το Συνεργείο Δομικών Έργων και το συνεργείο ηλεκτροφωτισμού για την συνεργασία και για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου».