Παραδόθηκαν δύο νέες παιδικές χαρές και μία ανάπλαση στην κοινότητα Ορεινού

7:28 π.μ. - Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
07:10 π.μ. - Τρί, 20/28/2020
Image: Παραδόθηκαν δύο νέες παιδικές χαρές και μία ανάπλαση στην κοινότητα Ορεινού

Την κοινότητα Ορεινού της ΔΕ Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη με αφορμή την ολοκλήρωση ενός συνόλου έργων στην ευρύτερη περιοχή

Συγκεκριμένα κατασκευάστηκαν δύο νέες παιδικές χαρές, μία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και μία μέσα στο Ορεινό και υλοποιήθηκε μία μεγάλη ανάπλαση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και στο παραλιακό μέτωπο.

hxonews

Πρόκειται για έργα που αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά την ευρύτερη περιοχή και προσδίδουν νέες προοπτικές ανάπτυξης στην κοινότητα Ορεινού, στον οικισμό στον Αγίου Παντελεήμονα και στην ευρύτερη περιοχή που παρουσιάζει αύξηση μόνιμου πληθυσμού και έντονη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

hxonews

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης τόνισε: «Αλλάξαμε την εικόνα και την τουριστική δυναμική ενός σημείου που είναι ιδιαίτερα επισκέψιμο τα τελευταία χρόνια.

Δημιουργήσαμε ακόμα ένα ολοκληρωμένο σημείο αναφοράς για την ΔΕ Μακρύ Γιαλού προσδίδοντας στη συγκεκριμένη περιοχή την καλαισθησία που συνάδει με τη φυσική της ομορφιά.

hxonews

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της κοινότητας Ορεινού κ. Εμμανουήλ Κουρμουλάκη για τη συνεργασία και τη συνολική συνεισφορά του στην υλοποίηση των έργων».