Πανελλήνιες 2021: Στους 711 οι διαγωνιζόμενοι από το Λασίθι - Έτοιμα τα εξεταστικά κέντρα

11:50 π.μ. - Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021
11:06 π.μ. - Παρ, 11/50/2021
Image: Πανελλήνιες 2021: Στους 711 οι διαγωνιζόμενοι από το Λασίθι - Έτοιμα τα εξεταστικά κέντρα

Οι ευχές του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου, Θανάση Κατσαγκόλη, στους διαγωνιζόμενους

Στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις με τους μαθητές των ΓΕΛ να διαγωνίζονται τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Σε ετοιμότητα η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λασιθίου με τον προϊστάμενο κ. Θανάση Κατσαγκόλη να συναντάται τις προηγούμενες ημέρες με τους προέδρους των εξεταστικών κέντρων ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες καθώς εξάλλου φέτος η μετάδοση των θεμάτων θα γίνει μέσω ενός νέου συστήματος.

Από τον νομό θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές 711 μαθητές εκ των οποίων οι 478 από τα ΓΕΛ και οι 233 από τα ΕΠΑΛ. Στους 25 ανέρχεται ο αριθμός των παιδιών από όλο τον νομό που θα εξεταστούν προφορικά στο εξεταστικό κέντρο στον Άγιο Νικόλαο στο 2ο Γυμνάσιο. Ο κ. Κατσαγκόλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές και με ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν την όλη διαδικασία των πανελλαδικών.

Ευχήθηκε στη συνέχεια καλό καλοκαίρι και στα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων του Λυκείου αλλά και Γυμνασίου, επισημαίνοντας πως για όλους τους μαθητές οι βαθμολογίες και τα απολυτήρια θα σταλούν ηλεκτρονικά. Ευχαρίστησε κατόπιν τους εκπαιδευτικούς για την συνεργασία που είχαν κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που προέκυψαν λόγω των μέτρων για την πανδημία