Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Αγ. Νικολάου για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

12:22 μ.μ. - Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022
12:06 μ.μ. - Δευ, 27/22/2022
Image: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Αγ. Νικολάου για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

«Πάμε μαζί» σε ένα δρόμο χωρίς εξαρτήσεις και στερεότυπα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Με δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και μουσικές συναυλίες γιόρτασαν την ημέρα μικροί και μεγάλοι. Οι κοινωνικές δράσεις αποτελούν το μέσο σύνδεσης του θεραπευτικού προγράμματος με την κοινωνία και τον κόσμο που στηρίζει το έργο μας.

Με την ευκαιρία τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να υλοποιηθούν όσα οραματιστήκαμε.

hxonews

Ευχαριστούμε πολύ την Ελεάννα Καρανδεινού για το συντονισμό, στήσιμο και την υλοποίηση του θεατρικού δρώμενου που παρακολούθησαν όσοι παρευρέθηκαν και τον Γιώργο Τσαγκαράκη που το πλαισίωσε μουσικά.

Ευχαριστούμε πολύ τον Μάνο Παπαδάκη, Γιώργη Μανωλάκη, Ζαχαρία Σπυριδάκη, Γιάννη Παπατζανή και Μανώλη Καλαϊτζάκη για την συμμετοχή και στήριξή τους, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αφιλοκερδώς στο κάλεσμά μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ιεράπετρας και τον Δήμο Αγίου Νικολάου, την ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας και τον ΠΑΟΔΑΝ για την υποστήριξή τους, τους χορηγούς Εταιρεία Συμβούλων Πιστοποίησης “Food Safe”, το Γεωπονικό κατάστημα “Green Safe” και το Ψητοπωλείο “Special”.

hxonews

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν πάντα και είναι αρωγοί στο έργο και τις δράσεις μας.

«Πάμε μαζί» σε ένα δρόμο χωρίς εξαρτήσεις και στερεότυπα.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

hxonews