Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Ιεράπετρας

7:16 π.μ. - Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020
07:09 π.μ. - Τρί, 01/16/2020
Image: Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Ιεράπετρας

Το νεοανεγερθέν κτίριο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Το νεοανεγερθέν κτίριο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. κα. Μαρία Σακαδάκη.

Ο Δήμαρχος περιηγήθηκε στους χώρους του νέου ΚΔΑΠ όπου υλοποιούνται οι τελευταίες κτιριακές εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε σήμερα στο νέο αυτό κτίριο που αποτελεί το αποτέλεσμα πολλών και επίμονων προσπαθειών και προορίζεται να στεγάσει τη δημιουργικότητα των παιδιών με αναπηρία του Δήμου μας.

hxonews

Μετά τις ενέργειες που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή, από τον Σεπτέμβριο του 2014 με την λειτουργία του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σε μισθωμένο κτίριο και την ένταξη του στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής καταφέραμε πλέον να δώσουμε στο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ δική του στέγη κατασκευάζοντας ένα υπερσύγχρονο κτίριο που τηρεί όλες τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές και καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη σημασία που δίνει η Δημοτική μας Αρχή στην Κοινωνική πολιτική και την Κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία.

Στόχος μας είναι το ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Ιεράπετρας να γίνει ένα κέντρο πρότυπο που θα παράγει σπουδαίο έργο, ενεργοποιώντας τη δημιουργική απασχόληση του κάθε παιδιού και διασφαλίζοντας τον σεβασμό της ατομικότητάς του.»