Οι προτάσεις Α. Πανταζή για έργα στον Δήμο Ιεράπετρας μέσω Leader

10:41 π.μ. - Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023
10:03 π.μ. - Τετ, 15/41/2023
Image: Οι προτάσεις Α. Πανταζή για έργα στον Δήμο Ιεράπετρας μέσω Leader

Τι ειπώθηκε στην εκδήλωση της Αναπτυξιακής Λασιθίου

H Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER 2023-2027, διοργανώνει θεματικές συναντήσεις ενημέρωσης και διαβούλευσης με συλλογικούς φορείς και ιδιώτες. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις, Δήμους, φορείς δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, συλλόγους κλπ.

Στην Ιεράπετρα η εκδήλωση έγινε χθες Τρίτη και αφορούσε τους τομείς: Αγροτική παραγωγή και Ποιότητα Ζωής / Τοπικές Υποδομές / Περιβάλλον. Παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Αργύρης Πανταζής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρας» και μέλος της επιτροπής ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Πανταζής, αφού σχολίασε ότι δεν είδε θέρμη σε κατάθεση προτάσεων από πλευράς των εκπροσώπων του Δήμου που παραβρέθηκαν, αναφέρθηκε στις 4 προτάσεις που κατέθεσαν από πλευράς τους. Οι οποίες, όπως διευκρίνισε, θα πρέπει πρώτα να υιοθετηθούν από τον δήμο.

Προτείνουν λοιπόν. Το κτίριο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου το οποίο ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ να έρθει στον δήμο και εκεί να στεγαστούν δημοτικές κοινωνικές δομές, οι οποίες τώρα είναι διάσπαρτες σε διάφορα σημεία της πόλης. Επίσης να αξιοποιηθεί το κτίριο του παλιού συνεταιρισμού στο χωριό της Ανατολής. Επιπλέον, να χρηματοδοτηθούν δομές για να εξυπηρετούνται αλλοδαποί προκειμένου να εγκατασταθούν και να εργαστούν στην περιοχή. Και τέλος να γίνει δομή για εικαστικό - καρναβαλικό εργαστήρι.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Πανταζή