Οι εξηγήσεις Μανουσάκη για τα μηχανήματα της ΜΕΘ που έφυγαν εν μια νυχτί από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11:43 π.μ. - Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022
11:09 π.μ. - Πέμ, 08/43/2022
Image: Οι εξηγήσεις Μανουσάκη για τα μηχανήματα της ΜΕΘ που έφυγαν εν μια νυχτί από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Σύνηθες φαινόμενο η ανταλλαγή ιατρικών μηχανημάτων μεταξύ των Νοσοκομείων υποστηρίζει στον Ηχώ 99,8 ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Λασιθίου, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Αίσθηση, πολλές συζητήσεις αλλά και προβληματισμό προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 ο  Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας  ο οποίος μίλησε   για περιπτώσεις που εκκρεμεί  Ένορκη Διοικητική Εξέταση ΕΔΕ, για χρηματισμό γιατρών,  ενδονοσοκομειακό buling,  για  τα μηχανήματα της ΜΕΘ που έφυγαν εν μια νυχτί από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας  για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Για το θέμα τοποθετήθηκε σήμερα στον Ηχώ 99,8 ο κ. Γιώργος Μανουσάκης εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Λασιθίου, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όπως υποστήριξε, ο κ. Καλλιονάκης  μάλλον δεν έχει ενημερωθεί σωστά και για αυτό θα έπρεπε  να προσέχει τι λέει. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν σύνηθες η ανταλλαγή  ιατρικών μηχανημάτων μεταξύ των νοσοκομείων, με γνώμονα το καλό των ασθενών. Επρόκειτο για   δυο αναπνευστήρες που δεν χρησιμοποιούνταν και δεν υπήρχε και πρόθεση τότε να γίνει ΜΕΘ στην Ιεράπετρα.  Ο κ. Καλλιονάκης με τα λεγόμενά του ήθελε να στοχοποιήσει τον κ. Α. Μαμαντόπουλο.  Τις αποφάσεις όμως τις έλαβε η τότε Διοίκηση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας . Αν ο κ. Καλλιονάκης θέλει  να στοχοποιήσει  κάποιον  ας στοχοποιήσει το κόμμα του. Ας  στοχοποιήσει τον  Διοικητή που  υπέγραψε ώστε  το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας  να γίνει  παράρτημα του Αγίου Νικολάου και αυτό το ψήφισε ο κ. Γ. Πλακιωτάκης . Δεν θα δεχθούμε « μεσσαρίτικο» τοπικισμό στο Λασίθι, ούτε τοπικιστικές εντάσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

Σχετικά τώρα  με  τις ΕΔΕ όσο  είμαι στο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων  δεν έχω δει να έρχεται τετοιο θέμα προς συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση εάν ισχύουν όσα καταγγέλει ο κ. Καλλιονάκης για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας,  θα πρέπει ως Αναπληρωτής διοικητής  να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα, τόνισε ο κ. Μανουσάκης. 

Ακούστε εδώ τον κ. Μανουσάκη

-

Δείτε βίντεο από τα όσα έγιναν στο Γραφείο του Αν. Διοικητή την ημέρα των κινητοποιήσεων για το Νοσοκομείο.