Οι αντιπαραθέσεις, οι προβληματισμοί και η δυνατότητα οικονομικής βοήθειας από τον Δήμο στο Γηροκομείο

12:36 μ.μ. - Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019
12:11 μ.μ. - Κυρ, 10/36/2019
Image: Οι αντιπαραθέσεις, οι προβληματισμοί και η δυνατότητα οικονομικής βοήθειας από τον Δήμο στο Γηροκομείο

Ακούστε όλες τις τοποθετήσεις για το σοβαρό θέμα επιβίωσης του Γηροκομείου

Με αφορμή την χθεσινή συνάντηση των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και των εκπροσώπων της Διοίκησης του Συλλόγου Φίλων  Τρίτης Ηλικίας για το οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει, τοποθετηθήκαν στον ΗΧΩ 99,8 η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανώλης Χατζάκης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μαρία Κοτσιφάκη και ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα κ. Αργύρης Πανταζής. Αρκετές οι προτάσεις που ακούστηκαν αλλά και οι προβληματισμοί για τον τρόπο στήριξης του συλλόγου, την μετεξέλιξη του αλλά και θέματα διαφάνειας.
 
Χρύσα Χατημαρκάκη: Εξετάζουμε την δυνατότητα να δοθεί έκτακτο βοήθημα στους άστεγους που φιλοξενούνται στην δομή και βοήθεια μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χατζάκης ικανοποιημένος και αισιόδοξος ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση από τον δήμο και την εκκλησία για την επιβίωση του ιδρύματος.


 
Μαρία Κοτσιφάκη: Υπάρχει θέμα διαφάνειας στον Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας, δεν έφερε σωστά τα οικονομικά στοιχεία


 
Α. Πανταζής: Θεσμικό ολίσθημα η απουσία του Δημάρχου - Έχουμε καταθέσει προτάσεις για τον τρόπο βοήθειας του Γηροκομείου