ΟΦ Ιεράπετρας – Ο Θ. Χηνόπουλος στον Ηχώ 99,8 για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς

12:45 μ.μ. - Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021
12:08 μ.μ. - Πέμ, 19/45/2021
Image: ΟΦ Ιεράπετρας – Ο Θ. Χηνόπουλος στον Ηχώ 99,8 για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς

"Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα εχέγγυα για τον ΟΦΙ για να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία των τελευταίων χρόνων"

Αναφορικά με τις αλλαγές που επέρχονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦ Ιεράπετρας μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος κ. Θανάσης Χηνόπουλος. Όπως άλλωστε έγινε ήδη γνωστό τις τελευταίες ώρες μέσα από τη σελίδα της ομάδας « Κατ αρχήν συμφωνία επήλθε μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΙ και του προέδρου αυτής κ. Χηνόπουλου και του Αργεντίνου δικηγόρου - επιχειρηματία κ. ΚRodolfo Amadeo Baque , προκειμένου να αναλάβει την ΠΑΕ. Το χρονοδιάγραμμα ώστε να γίνει και τυπικά μεγαλομέτοχος ο κ. Baque καθορίστηκε σε τέσσερις εβδομάδες».

Ο κ. Χηνόπουλος σημείωσε στις δηλώσεις ότι η ομάδα ειδικά από τότε που έγινε επαγγελματική έχει πάρα πολλά έξοδα και τα όποια έσοδα υπήρχαν από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις ήταν ελάχιστα, σε σχέση με τις ανάγκες. Η Β΄Εθνική κατηγορία είναι δύσκολη και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Ως προς τα έξοδα της ομάδας είναι ενδεικτικό ότι για να ξεκινήσει φέτος έπρεπε να δοθούν 150.000 ευρώ ως εγγυητική επιστολή. Επίσης έγινε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σε 350.000 ευρώ. Η κατάσταση λοιπόν από οικονομικής άποψης είναι δύσκολη. Στο πλαίσιο αυτό προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά εχέγγυα για τον ΟΦΙ για να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία των τελευταίων χρόνων, τόνισε.

Πρόσθεσε ότι τους προηγούμενους μήνες είχε  γίνει καταρχάς κάλεσμα ώστε ντόπιοι επενδυτές να αναλάβουν ωστόσο δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Υπήρξε όμως ενδιαφέρον από ανθρώπους του εξωτερικού. Είχαν γίνει συζητήσεις όμως τελικά η όλη προσπάθεια φαίνεται να καταλήγει στη συνεργασία με τον προαναφερόμενο επιχειρηματία που επιθυμεί να ανεβάσει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Παραμένουν ακόμα κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, η όλη διαδικασία μεταβίβασης της ΠΑΕ ΟΦΙ είναι σε εξέλιξη ωστόσο υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία τόνισε ο κ. Χηνόπουλος επισημαίνοντας ότι σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα είναι κοντά στην ομάδα.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη