Ο τρόμος στο Μενίδι συνεχίζεται: «Αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από κορίτσι

9:31 π.μ. - Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
09:06 π.μ. - Δευ, 26/31/2017
Image: Ο τρόμος στο Μενίδι συνεχίζεται: «Αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από κορίτσι

Ευτυχώς όμως καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού του σπιτιού της - Έντρομοι οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία

Νέο περιστατικό τρόμου με «αδέσποτη» σφαίρα και παρολίγον θύμα ένα κορίτσι σημειώθηκε στο Μενίδι το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του όταν δέχθηκε μια βολίδα στο κεφάλι.
 
Παρά τα πολυδιαφημισμένα μέτρα της κυβέρνησης που έφτασε στο σημείο να «επιστρατεύσει» πέντε υπουργούς προκειμένου να ανακοινώσουν δέσμη μέτρων προς ανακούφιση της περιοχής, μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι ενός κοριτσιού το οποίο αποδείχθηκε τυχερό.
 
Όλα συνέβησαν στις 17:30 το απόγευμα στην οδό Θεοφυλάκτου τη στιγμή που στο μπαλκόνι ενός σπιτιού βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι. Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού μια σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η 14χρονη.
 
Μαζί με το κορίτσι την ώρα του παρολίγον ατυχήματος στο μπαλκόνι ήταν η γιαγιά και η θεία του που έντρομες είδαν την τρύπα στον τοίχο. Στο σπίτι βρίσκονταν και οι γονείς του κοριτσιού που ενημέρωσαν την αστυνομία.
 
Αν και στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.
 
Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι κατήγγειλαν στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής με άλλους να λένε ότι δέχθηκαν καταιγισμό πυρών ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι τους και άλλους να λένε ότι έχουν φτάσει στο σημείο να μαζεύουν τις σφαίρες σε βάζα.