Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας συμμετέχει στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο

10:21 π.μ. - Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024
10:03 π.μ. - Πέμ, 21/21/2024
Image: Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας συμμετέχει στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο

Συνεχίζει τις αγωνιστικές του δράσεις ενάντια στη σοβαρή υποβάθμιση του νοσοκομείου Ιεράπετρας αλλά και των δημόσιων μονάδων υγείας του Λασιθίου

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους δράσεις ενάντια στη σοβαρή υποβάθμιση του νοσοκομείου μας αλλά και των δημόσιων μονάδων υγείας του Νομού μας. Όλοι οι πολίτες, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της πρόσβασής τους σε δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα συλλαλητήρια τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν σε Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Σε συνεργασία με τα Σωματεία – Συλλόγους και επιτροπές των υπόλοιπων νοσοκομείων του Νομού συμμετέχουμε από κοινού στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο προκειμένου να αναδειχθεί για ακόμα μία φορά η αγανάκτηση μας για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δημόσια νοσοκομεία , οι δομές ψυχικής υγείας, και το ΕΚΑΒ.

Γι αυτό το λόγο την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, Οι εργαζόμενοι, με την Στήριξη της Ποεδήν κηρύσσει στάση εργασίας από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 π.μ. στο Σεληνάρι. (Ώρα συνάντησης 10:00 στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας).

Οι Εργαζόμενοι καλούν όλους τους πολίτες, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 28ης Μαρτίου, καθώς η Δημόσια Υγεία είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους.