Ο Σύλλογος ΑμεΑ Ιεράπετρας ευχαριστεί τους μαθητές του Στ΄ 1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου

11:10 π.μ. - Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018
11:06 π.μ. - Πέμ, 28/10/2018
Image: Ο Σύλλογος ΑμεΑ Ιεράπετρας ευχαριστεί τους μαθητές του Στ΄ 1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Την εκπαιδευτικό και τον κ. Μ. Δομαζάκη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Petra Mare»

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες, Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας "Γεώργιος Σουργιαδάκης" ευχαριστούν θερμά για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Συλλόγου:
• τους μαθητές & την εκ Στ' 1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας παιδευτικό του τμήματος Στ' 1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, οι οποίοι διέθεσαν στον Σύλλογο Α.μεΑ. τα χρήματα που συγκέντρωναν στο ταμείο της τάξης τους για την πραγματοποίηση αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης στο τέλος του σχολικού έτους.
• τον κ. Δομαζάκη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου "Petra Mare", ο οποίος φιλοξένησε αφιλοκερδώς την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών και τους προέτρεψε να διαθέσουν τα χρήματα του ταμείου τους για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Φορέα μας.
 
Με την πρωτοβουλία και την ευγενική προσφορά όλων των ανωτέρω, υποστηρίχθηκε σημαντικά το έργο του Συλλόγου Α.μεΑ., Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας "Γεώργιος Σουργιαδάκης", προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του & η παροχή υπηρεσιών του σε συνανθρώπους μας με αναπηρία.
Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους μαθητές και κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες του κ. Δομαζάκη.
 
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Α.μεΑ.,
Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας
"Γεώργιος Σουργιαδάκης"



φωτο αρχείου