Ο Γιώργος Ασπραδάκης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

9:43 π.μ. - Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019
09:02 π.μ. - Δευ, 04/43/2019
Image: Ο Γιώργος Ασπραδάκης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

Θα εργαστώ με σεβασμό και πνεύμα συνεργασίας προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις, δηλώνει

Ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας  είναι ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου κ. Γιώργος Ασπραδάκης. Αυτό προέκυψε μέσα από την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αποδέχθηκε καταρχάς την παραίτηση του πρώην προέδρου κ. Ηλία Νταραρά. 

Εν συνεχεία ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία και κατά πλειοψηφία εκλέχθηκε ο νέος πρόεδρος Ο κ. Ασπραδάκης  μίλησε στον Ηχώ 99,8  για τις νέες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ενώ και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε δημόσια να εκφραστεί γράφοντας : "Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας οι οποίοι με πρότειναν για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας καθώς επίσης και τους συναδέλφους των παρατάξεων της μειοψηφίας για την συμμετοχή τους στην δημοκρατική διαδικασία της εκλογής μου.

Στόχος μου, με την εμπειρία των τελευταίων οκτώ ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι η πλήρης ανταπόκριση στα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν, με σεβασμό και πνεύμα συνεργασίας προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τηρώντας παράλληλα τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ένα αξίωμα που έχουν θητευσει μεγάλες προσωπικότητες Ιεραπετριτων".

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Ασπραδάκη: