Ο Δήμαρχος στην ανάπλαση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο της Ιεράπετρας

8:17 π.μ. - Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023
08:01 π.μ. - Τετ, 11/17/2023
Image: Ο Δήμαρχος στην ανάπλαση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο της Ιεράπετρας

Το δελτίο τύπου:

Στα πλαίσια του μεγάλου έργου του Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου της Ιεράπετρας (OPEN MALL) που υλοποιείται στην παρούσα φάση και έχει ήδη αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης, ξεκίνησε και η ανάπλαση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Η ανάπλαση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλακοστρώσεις, ανακατασκευή πεζοδρομίων, φυτεύσεις πρασίνου, νέο ηλεκτροφωτισμό, πρόσβαση για ΑΜΕΑ κ.α. και θα ενοποιήσει αισθητικά και λειτουργικά την πρόσβαση στο αναβαθμισμένο κέντρο της πόλης.

«Προχωράμε την πλήρη ανάπλαση της Εθνικής Αντιστάσεως χωρίς χρονοκαθυστέρηση τηρώντας για ακόμα μία φορά τις δεσμεύσεις μας στους δημότες για την ταχεία και καθολική αναβάθμιση του κέντρου.

Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη και αυτής της ανάπλασης επιδιώκοντας την άμεση αποπεράτωση της με τη λιγότερη δυνατή όχληση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Με την ανάπλαση της Εθνικής Αντιστάσεως είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της διαμόρφωσης όλου του εμπορικού κέντρου της Ιεράπετρας που θα δώσει νέα πνοή και ώθηση στην τοπική οικονομία.

Στόχος μας είναι στην επόμενη τουριστική σεζόν όλο το έργο του open mall να έχει ολοκληρωθεί πλήρως ώστε ο επιχειρηματικός κλάδος να επωφεληθεί τα μέγιστα και οι επισκέπτες του κέντρου να απολαμβάνουν μία καθολικά αναβαθμισμένη εικόνα» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.