Ο δήμαρχος Ιεράπετρας στην εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης»

7:44 μ.μ. - Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024
07:09 μ.μ. - Τετ, 18/44/2024
Image: Ο δήμαρχος Ιεράπετρας στην εκδήλωση του  Συλλόγου  Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης»

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης» η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γεωργίου Σουργιαδάκη. Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαρία Φραντζεσκάκη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαο Τζουμάκα, τους αντιδημάρχους Γεώργιο Κουγιουμουτζάκη, Εμμανουήλ Τζώρτζη, Μιχάλη Σπυριδάκη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Μπαχλιτζανάκη και την εντεταλμένη σύμβουλο αθλητισμού Μαρίνα Αχλάτη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πρόεδρο του συλλόγου Κατερίνα Σουργιαδάκη να μιλά συγκινημένη για τον πατέρα της Γιώργο και την προσπάθειά του να σταθεί δίπλα στα άτομα με αναπηρία, ιδρύοντας το Σύλλογο, αναπτύσσοντας παράλληλα συνδικαλιστική δράση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και όλους όσοι διαχρονικά στηρίζουν το Σύλλογο. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιάννης Πυργιωτάκης.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν με τον Γιώργο Σουργιαδάκη ως αυτοδιοικητικοί, αλλά και στις σκέψεις που μοιράζονταν για τα άτομα με αναπηρία. « Ο Γιώργος Σουργιαδάκης ίδρυσε το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας και έβαλε τις βάσεις ώστε να αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και σεβασμό τους ανθρώπους με αναπηρία. Συγχαίρω το Σύλλογο, την Κατερίνα, για αυτή την εκδήλωση τιμής, μνήμης και χρέους. Ξέρω πόσο δυνατή είναι η απουσία αγαπημένων ανθρώπων. Κατερίνα, πρέπει να αισθάνεσαι περήφανη και αυτή η περηφάνια να καλύψει το κενό. Από πλευράς μας ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε κοντά στο Σύλλογο και τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία».