Νικοπολίδης, Γκούμας στην 1η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή

2:15 μ.μ. - Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016
02:06 μ.μ. - Τετ, 29/15/2016
Image: Νικοπολίδης, Γκούμας στην 1η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή

Συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου, Σύλλα Λουτσέτη, στον ΗΧΩ FM

Οι  βετεράνοι ποδοσφαιριστές Αντώνης Νικοπολίδης και Γιάννης Γκούμας αναμένεται να κοσμήσουν με την παρουσία τους στην «1η γιορτή του ποδοσφαιριστή», που οργανώνει  στις 3 Ιουλίου η Ένωση Ποδοσφαιριστών Λασιθίου.

Ο πρόεδρος της   ΕΠΣ Λασιθίου Σύλλας Λουτσέτης δήλωσε στον ΗΧΩ FM ότι  στόχος είναι η γιορτή να καθιερωθεί. Είπε ακόμα ότι οι Νικοπολίδης και Γκούμας θα βραβευθούν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν ο Κονταρός και ο Ζωιδάκης. Θα υπάρχει τιμή εισόδου 20€ και στο τέλος θα κληρωθεί ένα ηλεκτρικό μηχανάκι. Ο κ. Λουτσέτης δήλωσε ότι συνολικά περίπου  28  σωματεία είναι υπό τη σκέπη της ΕΠΣ.  Για το γυναικείο ποδόσφαιρο είπε ότι σε παγκρήτιο επίπεδο ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό.

Η εκδήλωση θα γίνει στην ‘Οστρια  της Ιεράπετρας και ως γνωστόν θα  βραβευτούν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος  προπονητής, ο καλύτερος διαιτητής και ο πρώτος σκόρερ των κατηγοριών του νομού Λασιθίου, για την περίοδο  2015-2016.
 
Ακόμη θα βραβευτούν σωματεία της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ για την άνοδο στην Football League και οι ΠΟΑ-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
 
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την προσφορά του στο χώρο του αθλητισμού.

Συνέντευξη