Νεκρή Ιεραπετρίτισσα σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα: Οι τραγικές πτυχές της ζωής της

8:44 π.μ. - Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019
08:12 π.μ. - Παρ, 27/44/2019
Image: Νεκρή Ιεραπετρίτισσα σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα: Οι τραγικές πτυχές της ζωής της

Η 26χρονη Μαρίνα ετοιμαζόταν να γίνει νυφούλα

Ένα μάθημα πριν το πτυχίο της και λίγους μήνες πριν από το γάμο της, ο θάνατος "έσβησε" τα όνειρά της για πάντα…

Πρόκειται για την 26χρονη Μαρίνα Κοκκίνη, η οποία χτες το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, οδηγώντας το αυτοκίνητό της στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας - Αγίας Μαρίνας έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της.

Η τραγική είδηση διαχύθηκε πάρα πολύ γρήγορα, χτες, στην κοινωνία της Ιεράπετρας, με όλα τα "γιατί" να μένουν αναπάντητα στον οποιονδήποτε μάθαινε για τον απροσδόκητο χαμό αυτού του πανέμορφου κοριτσιού.

Το νεαρό κορίτσι, σύμφωνα με το neakriti.gr, σπούδαζε και εργαζόταν στην Ηγουμενίτσα, ενω ήταν αρραβωνιασμένη με έναν κάτοικο της περιοχής και, μάλιστα, ετοιμάζονταν να παντρευτούν το προσεχές καλοκαίρι.

Μέλη της οικογένειάς της έχουν μεταβεί στην Ηγουμενίτσα να παραλάβουν τη σορό της, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή, θα διενεργηθεί αύριο Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της 26χρονης Μαρίνας, θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Ιεράπετρας, στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το πρωί.

Η νεαρή κοπέλα, θα «ταξιδέψει» στους ουρανούς ντυμένη νυφούλα, έτσι όπως θα ντύνονταν το προσεχές καλοκαίρι, προτού η μοίρα της «κόψει» τα όνειρα απότομα.

hxonews

(Φωτογραφία τροχαίου: thespro.gr)