Μία δύσκολη στιγμή για τον Ηχώ fm 99,8 - Επανερχόμαστε δυναμικά

10:10 π.μ. - Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017
10:03 π.μ. - Δευ, 06/10/2017
Image: Μία δύσκολη στιγμή για τον Ηχώ fm 99,8 - Επανερχόμαστε δυναμικά

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράστασή σας

Αγαπητοί ακροατές του ΗΧΩ fm 99,8  ,  αγαπητοί φίλοι του hxonews.gr θα θέλαμε και επίσημα να σας ενημερώσουμε από την πλευρά μας οτι στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού μας σταθμού το βράδυ της Παρασκευής εκδηλώθηκε φωτιά    κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες. 
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας  που ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά κατασβέστηκε, αφήνοντας όμως  πίσω της σοβαρές υλικές ζημιές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και αρχεία. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Π.Υ , την Αστυνομία για την ανταπόκρισή τους  αλλά και κάθε έναν από από εσάς που μας στηρίζετε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε σύντομα κοντά σας συνεχίζοντας  αυτό που τόσα χρόνια ο ΗΧΩ fm 99,8 ξέρει καλά, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ,σεβόμενος τους ακροατές του. Ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυναμικοί σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας. 
 
 
Με εκτίμηση 
ΗΧΩ fm 99,8  
Μαρία Τσαγκαράκη