Με Υποχρεωτική χρήση μάσκας η έναρξη των «Κυρβείων 2020» στην Ιεράπετρα την Πέμπτη 23 Ιουλίου

7:24 π.μ. - Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Πέμ, 23/24/2020
Image: Με Υποχρεωτική χρήση μάσκας η έναρξη των «Κυρβείων 2020» στην Ιεράπετρα  την Πέμπτη 23 Ιουλίου

Οδηγίες Οργανωτικής Επιτροπής και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς το κοινό για την ασφαλή διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΚΥΡΒΕΙΑ 2020»

Η επιτροπή και οι εθελοντές όλων των φορέων που συμβάλλουν στη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΥΡΒΕΙΑ 2020, φροντίζουν για την κατάλληλη οργάνωση και προετοιμασία των χώρων, σύμφωνα με τις εντολές της Πολιτείας.

Εμείς ως κοινό, πρέπει να εφαρμόζουμε τους κανόνες που ακολουθούν ώστε με ασφάλεια να απολαύσουμε τις εφετινές πολιτιστικές μας εκδηλώσεις:

1. Η χρήση της μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική τουλάχιστον όση ώρα είμαστε όρθιοι (αναμονή στην είσοδο - έξοδο, επίσκεψη στο κυλικείο, τουαλέτα κλπ).

2. Δεν συγχρωτιζόμαστε στην είσοδο και την έξοδο. Ακολουθούμε τις ευγενικές υποδείξεις των εθελοντών που βρίσκονται εκεί μόνον για να βοηθήσουν.

3. Διατηρείτε την απόσταση του 1,5 μέτρου από τους διπλανούς σας όσο είσαστε όρθιοι. Για τους καθήμενους θα υπάρχει απόσταση ασφαλείας με την κατάλληλη τοποθέτηση των καθισμάτων από την οργανωτική επιτροπή. Μην μετακινείτε τα καθίσματα.

4. Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας από πριν από το σημείο προπώλησης στην κεντρική πλατεία της πόλης για να μην συγχρωτίζεστε αναμένοντας στην έκδοση των εισιτηρίων.

5. Μην διστάζετε να κάνετε χρήση του αντισηπτικού που θα υπάρχει στον ειδικό πάγκο σε κάθε εκδήλωση.

6. Χαιρετάτε τους φίλους σας με νεύμα ή τον αγκώνα. Δεν χρειάζονται χειραψίες και εναγκαλισμοί.

7. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, κάθε είδος ατομικής προστασίας μια χρήσεως και μπουκάλια παρακαλούμε να απορρίπτονται στις ειδικές στεγανές σακούλες στην έξοδο του χώρου εκδήλωσης

Στηρίζουμε τον Πολιτισμό – Τηρούμε τα μέτρα

hxonews

Μαρία Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας

Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Πρόεδρος Π.Τ. Ε.Ε.Σ Ιεράπετρας