Με υφιστάμενες και μια νέα αντιδημαρχία συνεχίζεται το δημοτικό έργο στην Ιεράπετρα

12:55 μ.μ. - Τρίτη, 9 Απριλίου 2019
12:04 μ.μ. - Τρί, 09/55/2019
Image: Με υφιστάμενες και μια νέα αντιδημαρχία συνεχίζεται το δημοτικό έργο στην Ιεράπετρα

Πρόθεση του Δημάρχου επιτροπές και νομικά πρόσωπα να στελεχωθούν από όλες τις παρατάξεις

Με ανθρώπους γνώριμους σε θέσεις ευθύνης στον δήμο Ιεράπετρας και μια νέα αντιδημαρχία συνεχίζει τη θητεία του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.  
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ήδη από χθες, ως αντιδήμαρχοι συνεχίζουν οι, Χρύσα Χατζημαρκάκη ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, Πέτρος Μαστοράκης ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης, Μαρία Ρουμελιωτάκη ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας και ο Μανώλης Βρυγιωνάκης ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού και της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη.  Την νέα αντιδημαρχία, αυτή της Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων αναλαμβάνει ο κ. Μάνος Γεωργαλάκης, πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας.
 
Επιπλέον ο Δήμαρχος όρισε ως εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, με δικαίωμα υπογραφής, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων του Δήμο τους, Παπαδάκη Νεκτάριο του Εμμανουήλ για την εποπτεία και το συντονισμό των θεμάτων Γεωργίας και Αστροπεκάκη Κωνσταντίνο του Γεωργίου για την εποπτεία και το συντονισμό των θεμάτων εθελοντισμού.
 
Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο κ. Καλαντζάκης εξέφρασε την διάθεση για συνεργασία με τους αντιδημάρχους αλλά και όλη την ομάδα των συνεργατών του, τους υπαλλήλους του δήμου αλλά και τους ανθρώπους που εκλέχθηκαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Πρόσθεσε ότι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να γίνει η εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου καθώς και της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Σε επόμενη συνεδρίαση θα παρθούν οι αποφάσεις για τη στελέχωση των λοιπών επιτροπών του δήμου αλλά και των νομικών προσώπων στα οποία όπως τόνισε θα είναι σημαντικό να μετέχουν εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Καλαντζάκη: