Με επιτυχία συνεχίζεται το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

11:43 π.μ. - Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016
11:10 π.μ. - Δευ, 17/43/2016
Image: Με επιτυχία συνεχίζεται το 6ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Σήμερα η παράσταση ΑΓΡΥΠΝΟ ΚΩΜΑ της Γιούλης Αποκατανίδου Μικροί Ήρωες, Καβάλα

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή  θεατών συνεχίζεται στην Ιεράπετρα το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μάνος Γεωργαλάκης μας μετέφερε το κλίμα του Φεστιβάλ , εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση και την ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού και κάλεσε όσους έχουν κάρτα διαρκείας να προσέρχονται από νωρίς στην αίθουσα  για να κόβονται στη συνέχεια τα εισιτήρια για όσους επιπλέον Θεατές θέλουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις.  
 
Να αναφέρουμε ακόμη ότι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ημέρα έναρξης του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ τίμησε τον ηθοποιό Νίκο Βερλέκη για την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξή του στον καλλιτεχνικό θεσμό της πόλης μας, από την πρώτη χρονιά της γέννησής του, το 2009 μέχρι και σήμερα. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον ηθοποιό ο Δήμαρχος, κ.Θεοδόσης  Καλαντζάκης, ο οποίος ευχαρίστησε και επαίνεσε τον κ.Βερλέκη για την στήριξή του στο Φεστιβάλ και ευχήθηκε η συνεργασία να συνεχίζεται και να ανανεώνεται κάθε χρονιά. 
Η κα Μαριάνα Λασηθιωτάκη, εκπροσωπώντας την Οργανωτική Επιτροπή, παρουσίασε τη σχέση του κ.Βερλέκη με το Φεστιβάλ και την πόλη της Ιεράπετρας γενικότερα. «Για την πόλη της Ιεράπετρας ο κ.Βερλέκης» όπως είπε «είναι πλέον «ο Νίκος ΜΑΣ».


 
Φανερά συγκινημένος ο ηθοποιός και μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, Νίκος Βερλέκης, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει την τιμητική πλακέτα. Όπως δήλωσε, ο μισός είναι Ιεραπετρίτης. Με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την κίνησή τους, επαίνεσε το θεατρόφιλο κοινό της Ιεράπετρας, «ένα κοινό με παιδεία, το οποίο σπάνια συναντάς», όπως έχει διακρίνει ο ίδιος.
 
Ακούστε εδώ τον κ. Γεωργαλάκη 
 
 
Το πρόγραμμα 
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου
ΑΓΡΥΠΝΟ ΚΩΜΑ της Γιούλης Αποκατανίδου 
Μικροί Ήρωες, Καβάλα
Τρίτη 18 Οκτωβρίου
ΟΙ ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ του Μίλος Νίκολιτς 
Θέατρο Περιγιαλίου, Κόρινθος
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου
ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ του Anthony Neilson 
ΘεατρόPolice, Αγρίνιο
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου
8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ του Ρομπέρ Τομά 
Θεατρική Ομάδα «ΕΞΟΡΥΞΗ» , Λαύριο
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ της Πέννυ Φυλακτάκη