Με δικό του περίπτερο ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας στην AgroExpo 2021

12:03 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021
12:09 μ.μ. - Παρ, 03/03/2021

Η αγροτική έκθεση ευκαιρία να αναδείξουμε τα ποιοτικά προϊόντα της Ιεράπετρας - Ο γραμματέας του Συλλόγου Μ. Βιαννιτάκης στον Ηχώ 99,8

Με δικό του περίπτερο ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας συμμετέχει στην AgroExpo 2021 που θα γίνει στην Ιεράπετρα από 17-19 Σεπτεμβρίου. Ο Γραμματέας του συλλόγου κ. Μιχάλης Βιαννιτάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη σημασία της έκθεσης, εξέφρασε τη στήριξη του συλλόγους προς τους διοργανωτές και κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει το εγχείρημα αλλα και να τους επισκεφθούν στο περίπτερός του για μια από κοντά γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων.

Όπως αναφέρει εξάλλου με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε στην 4η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2021.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη Έκθεση στην Ελλάδα με βασικό αντικείμενο την θερμοκηπιακή καλλιέργεια, όπου η περιοχή της Ιεράπετρας πρωτοπορεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Στην διάρκεια της θα γίνουν παρουσιάσεις σε νέες τεχνολογίες, μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, εφοδίων, πολλαπλασιαστικού υλικού, υπηρεσιών ,κ.α.

hxonews

Το παρόν επίσης δίνουν οι μεγαλύτερες Ομάδες Παραγωγών Κηπευτικών προϊόντων, παρουσιάζοντας έτσι και το τελικό, ποιοτικό αποτέλεσμα ολόκληρου αυτού του παραγωγικού κύκλου.

Παράλληλα , υπάρχει μεγάλος αριθμός εκθετών που καλύπτουν τις ανάγκες και για πολλές άλλες καλλιέργειες.

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας θα συμμετάσχει στην 4η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2021, στο περίπτερο Νο 3 - Πράσινη Ζώνη και σας περιμένουμε όλους για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων».

Ο Πρόεδρος 

Γαϊτάνης Ιωάννης 

Ο Γεν. Γραμματέας

Βιαννιτάκης Μιχαήλ