Μαθήματα πυρασφάλειας στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης

8:59 π.μ. - Τρίτη, 17 Απριλίου 2018
08:04 π.μ. - Τρί, 17/59/2018
Image: Μαθήματα πυρασφάλειας στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης

Ο διευθυντής και ο σύλλογος των εκπαιδευτικών εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησης από την ΠΥ

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, αποτελούμενο από τους κ. Σκουλά Ιωάννη Πυραγό και τους Πυροσβέστες  Ξενικάκη Εμμανουήλ  και Καραλάκη Θεόδωρο, επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας στις 30 Μαρτίου  για να ενημερώσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές σε θέματα πυρασφάλειας. 
Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα  να γνωρίσουν από κοντά  ένα όχημα κατάσβεσης και άμεσων επεμβάσεων  το οποίο συνόδευε τους πυροσβέστες . Στη συνέχεια επί θεωρητικού επιπέδου ενημερώθηκαν για βασικές ενέργειες απέναντι στην αντιμετώπιση σεισμών.
Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής  έδωσε οδηγίες στους εκπαιδευτικούς  πάνω στη χρήση των πυροσβεστήρων ξηράς σκόνης με τους ανάλογους κανόνες ασφαλείας.
Ο δντής και ο σύλλογος των εκπαιδευτικών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και εύχεται στο προσωπικό  να έχει πάντα επιτυχίες στο δύσκολο έργο του.
Από τη δνση