Μαλλιωτάκης: Μετά από γενική συνέλευση οι αγρότες της Ιεράπετρας θα αποφασίσουν τον τρόπο και την πιθανή ημερομηνία αγωνιστικών κινητοποιήσεων

10:58 π.μ. - Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014
10:09 π.μ. - Παρ, 12/58/2014
Image: Μαλλιωτάκης: Μετά από γενική συνέλευση οι αγρότες της Ιεράπετρας θα αποφασίσουν τον τρόπο και την πιθανή ημερομηνία αγωνιστικών κινητοποιήσεων

Ενημερώθηκε στη χθεσινή 8/12/2014 συνάντηση ο περιφερειάρχης της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Ροκαδάκης με επιχειρήματα και στατιστικά στοιχεία από προηγούμενες χρονιές για την καταστροφή των παραγωγών εξαγώγιμων προϊόντων. Συνδικαλιστές και συναιτεριστές παραβρέθηκαν στην συνάντηση. Ο κ. Μιχάλης Μαλλιωτάκης, Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, είπε στον Ηχώ ότι η συνάντηση με την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη την κ. Βρέντζου θα γίνει την Παρασκευή 12/12/2014. 
 
Όλοι λοιπόν είναι εν αναμονή των απαντήσεων της κυβέρνησης στο θέμα αυτό διότι δεν έχει να κάνει μόνο με τον αγρότη αλλά φέρνει ραγδαίες επιπτώσεις και στην κοινωνία. Αν λοιπόν δε ικανοποιούνται οι αιτήσεις και τα προβλήματα τους θα πάνε και σε άλλου είδους κινητοποιήσεις. 
 
Επίσης θα αποφασιστεί αυτή την εβδομάδα πότε θα γίνει η γενική συνέλευση προκειμένου να συζητηθούν ο τρόπος και η πιθανή ημερομηνία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.