Μ. Λιαπάκης: Και ηλεκτρονικά οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

9:53 π.μ. - Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021
09:05 π.μ. - Παρ, 28/53/2021
Image: Μ. Λιαπάκης: Και ηλεκτρονικά οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαΐου η προθεσμία - 11 εγγραφές μέχρι τώρα

Μέχρι τη  Δευτέρα 31  Μαΐου   στις 14:00 το μεσημέρι θα γίνονται δεκτές  οι αιτήσεις εγγραφής υποψήφιων μαθητών για φοίτηση στην Α' τάξη στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου για το νέο σχολικό έτος 2021 – 2022.

1. Για την εισαγωγή μαθητών στo Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου οι γονείς - κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στη παρακάτω διεύθυνση.

https://bit.ly/3dO1vhM

2. Είτε στο χώρο του  Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου.

Ο κ. Μιχάλης Λιαπάκης μέλος της προσωρινής επιτροπής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την λειτουργία του σχολείου που ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά και μάλιστα υπό δύσκολες συνθήκες σε καιρό πανδημίας. Έτσι τα παιδιά δυσκολεύτηκαν λίγο ως προς τα εξ αποστάσεως μαθήματα μουσικής όπου υπήρχαν και εκπαιδευτικά κενά λόγω της γραφειοκρατικής διαδικασίας που πρέπει να ακολουθείται για να καλυφθούν, όπως τους εξήγησε άλλωστε και ο προϊστάμενος β/βάθμιας εκπαίδευσης. Ευελπιστούν οτι η νέα χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη και οτι η κοινωνία του Λασιθίου θα στηρίξει το Μουσικό Σχολείο με εγγραφές νέων παιδιών. Εγγραφές θα μπορούν να γίνονται και μέσα στο Σαββατοκύριακο ηλεκτρονικά. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 11 εγγραφές, ανέφερε.  

Ένα τηλέφωνο Επικοινωνίας  για όσους ενδιαφέρονται είναι το: 2842094886 

Ακούστε εδώ τον κ. Λιαπάκη: