Κύρβεια - Ιεράπετρα: Με μουσική και θέατρο συνεχίζονται σήμερα 13 Ιουλίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

12:11 μ.μ. - Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021
12:07 μ.μ. - Τρί, 13/11/2021
Image: Κύρβεια - Ιεράπετρα: Με μουσική και θέατρο συνεχίζονται σήμερα 13 Ιουλίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η πρόεδρος του ΝΠ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Μαρία Σακαδάκη στον Ηχώ 99,8 για την πορεία των Κυρβείων

Με μουσική και θέατρο συνεχίζονται σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Κύρβεια στην Ιεράπετρα.

Η πρόεδρος του ΝΠ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα Μαρία Σακαδάκη σε συνέντευξή της στον Ηχώ 99,8 μιλά για την πορεία των Κυρβείων ευχαριστώντας όλους όσοι εργάζονται και βοηθούν ώστε Γεραπετρίτες και επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις που τόσο έλειψαν λόγω της πανδημίας.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ " Κυρβειά..κια" που αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους . Αλλά και στις Μουσικές Σκηνές που ξεκινούν από σήμερα με τη συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων που το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει σε διάφορα σημεία της πόλης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Τέλος προέτρεψε το κοινό να βοηθήσει στην προσπάθεια τήρησης των μέτρων ώστε με ασφάλεια να απολαύσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Όσο για το βιβλιαράκι των Κυρβείων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αναζητήσουν στο Κιόσκι προπώλησης εισιτηρίων που βρίσκεται απέναντι από την Αστυνομία ή στην είσοδο του Δημαρχείου.

Το πρόγραμμα των σημερινών Κυρβείων έχει ως εξής:

- Mουσική εκδήλωση - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι από το 1930 εως το 1955. Συμμετέχουν Στασινού Αγνή τραγούδι/κρουστά Κανάρης Μανώλης κιθάρα/φωνή, Βαμβακάς Γιάννης ακορντεόν/φωνή και Δασενάκης Γιάννης μπουζούκι /φωνή. *Σημείωση ο Χώρος εκδήλωσης είναι Πάνω παραλία Ιεράπετρας και όχι η οδός Λακέρδα όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ώρα έναρξης 21.30

- Το θεατρόφιλο κοινό θα μπορέσει να απολαύσει την παράσταση " Η πόρνη από πάνω" με την Κατερίνα Διδασκάλου στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας. Ώρα έναρξης 21.30