Ξεπέρασε τις προσδοκίες! Πάνω από 7.000 οι επισκέπτες στη 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agroexpo 2017

9:37 π.μ. - Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017
09:05 π.μ. - Δευ, 29/37/2017
Image: Ξεπέρασε τις προσδοκίες!  Πάνω από  7.000 οι επισκέπτες στη 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agroexpo 2017

Στόχος η επόμενη έκθεση να φιλοξενηθεί σε στεγασμένο χώρο - Φωτογραφίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017 με περίπου 7.000 κόσμο να την  επισκέπτεται.    Οι εκθέτες οι οποίοι ήταν όχι μόνο από το Λασίθι αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη και την Ελλάδα, έμειναν  ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και εξέφρασαν τη διάθεση να συμμετάσχουν και στην επόμενη. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν δυστυχώς  ευνοϊκές και αυτό συνετέλεσε ώστε  κάποιοι να μην μπορούν να την επισκεφθούν. Από εκεί και πέρα  το ενδιαφέρον και των επισκεπτών για ενημέρωση για τα προϊόντα , τα είδη και τις κατασκευές που εκτέθηκαν,  ήταν μεγάλο.
Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Μανώλης Παπαδάκης ανέφερε ότι υπήρχαν ορισμένα οργανωτικά λάθη και επιπλέον σε ένα ερωτηματολόγιο οι εκθέτες εξέφρασαν τις απόψεις τους και όλα αυτά θα ληφθούν υπόψη στη διοργάνωση της  επόμενης έκθεσης. Άλλα θέματα που θα εξετάσουν οι διοργανωτές είναι το κατά πόσο θα μπορεί να φιλοξενηθεί σε στεγασμένο χώρο ώστε να αποφευχθούν προβλήματα  όπως η διοργάνωση παράλληλων δράσεων , συναυλίες κλπ  που και φέτος ενώ είχαν προγραμματιστεί κάποιες αναβλήθηκαν λόγω καιρού. Αλλά και οι εκθέτες να παρουσιάζουν χωρίς προβλήματα τα προϊόντα τους.  Επίσης θα εξεταστεί ο χρόνος διεξαγωγής και θα λαμβάνεται υπόψη εάν την ίδια περίοδο είναι προγραμματισμένες άλλες εκθέσεις στην Ελλάδα. Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση.
 
Η έκθεση διοργανώθηκε  από το Επιμελητήριο Λασιθίου  με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και ΝοτιοΑνατολικής Κρήτης.
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη Εμμ Παπαδάκη: