Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο Δήμο Ιεράπετρας

2:49 μ.μ. - Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017
02:11 μ.μ. - Τετ, 01/49/2017
Image: Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο Δήμο Ιεράπετρας

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από Κληρικούς της πόλεως, ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιττα του Δήμου Ιεράπετρας στη Δημοτική αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών υπαλλήλων και παρουσία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών τοπικών Αρχών.

 
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και στον εορτάζοντα Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη χρόνια πολλά, καλή δύναμη στο έργο του, με συνεργασία, ομόνοια και αγάπη. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη, της Αντιπεριφερειάρχου Λασιθίου κ. Παλαγίας Πετράκη, του Αντιπεριφερειάρχου Δημόσιας Υγείας κ. Εμμανουήλ Κλώντζα, του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφ. Ενότητας Λασιθίου κ. Ιω. Γουλιδάκη και του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας κ. Γεωργίου Προϊστάκη, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος.
 
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Ιεροψάλτες της Ιεράπετρας  με επικεφαλής τον Πρωτοψάλτη κ. Ιωάννη Αρώνη, Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης», απέδωσαν επίκαιρους ύμνους (Απολυτίκια εορτής Θεοφανείων, Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και Αγίου Θεοδοσίου) και τα Βυζαντινά κάλαντα Πρωτοχρονιάς.
 
 
Στην εκδήλωση παρέστη ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Ταξίαρχος κ. Εμμαν. Πετάσης, οι Αντιδήμαρχοι και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Αρχών.