Κική Χασάπη: Αυτές τις ημέρες ας σταθούμε κοντά στους 190 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

10:47 π.μ. - Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
10:12 π.μ. - Δευ, 19/47/2016
Image: Κική Χασάπη: Αυτές τις ημέρες ας σταθούμε κοντά στους 190  δικαιούχους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Προσπάθεια ένταξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας στο ΕΣΠΑ

Με διάφορες δράσεις  οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας επιδιώκουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών ώστε να διανεμηθούν τις ημέρες αυτές στους δικαιούχους. Η υπεύθυνοι κα Κική Χασάπη μίλησε στον ΗΧΩ για τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείο λέγοντας ότι αυτή την περίοδο οι δικαιούχοι είναι  190.  Ο κόσμος στηρίζει τη δομή όμως γίνεται αντιληπτό ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει όλους και παρά το ότι έχει διάθεση να προσφέρει δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Παρόλα αυτά γίνεται προσπάθεια ώστε η δομή να στηριχτεί. Ο Δήμος λειτουργεί επικουρικά και από τον προϋπολογισμό διαθέτει ένα κονδύλι για προμήθειες.  
Θα θέλαμε να μην είχαμε τέτοιες δομές όμως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν μπορούμε να μην σταθούμε κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες, τονίζει η κα Χασάπη στέλνοντας τις ευχές της για αγάπη και αλληλοϋποστήριξη
Αναφέρει ακόμη ότι γίνεται προσπάθεια ώστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ευελπιστούν ότι θα υπάρχει θετική απάντηση και τέλος  ευχαριστεί  όλους όσοι βοηθούν με τον τρόπο τους και στηρίζουν τη δομή.