Κατασκευή νέας δεξαμενής άρδευσης στην Τ.Κ. Σχινοκαψάλων

8:12 π.μ. - Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018
08:11 π.μ. - Παρ, 23/12/2018
Image: Κατασκευή νέας δεξαμενής άρδευσης στην Τ.Κ. Σχινοκαψάλων

Την τοπική κοινότητα Σχινοκαψάλων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και κ. Πέτρο Μαστοράκη

 
Την τοπική κοινότητα Σχινοκαψάλων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και κ. Πέτρο Μαστοράκη, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Σχινοκαψάλων κ. Μιχάλη Χατζάκη - Καζάνη, τον γραμματέα κ. Βαλάντη Σφυράκη και μέλη του συμβουλίου του ΤΟΕΒ Σχινοκαψάλων. 
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Καλαντζάκης βρέθηκε στη θέση Ρουσσές όπου έχει δρομολογηθεί η κατασκευή δεξαμενής άρδευσης 1.000 κυβικών. Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο έχει ήδη υπογραφεί χρηματοδότηση ύψους 160.000€. 
 
Ο Δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης ανέφερε:
 
«Ιεραρχώντας τις ανάγκες και ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των κατοίκων προχωράμε στην κατασκευή δεξαμενής άρδευσης στην τοπική κοινότητα Σχινοκαψάλων. 
 
Η δεξαμενή θα συμβάλει στην καλύτερη διαχείριση του νερού άρδευσης δίνοντας τη δυνατότητα αποθήκευσης μεγαλύτερων ποσοτήτων νερού και θα καλύψει τις αρδευτικές ανάγκες της περιοχής. 
 
Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Σχινοκαψάλων, κ. Χατζάκη- Καζάνη, τον γραμματέα κ. Σφυράκη και τα μέλη του συμβουλίου του ΤΟΕΒ Σχινοκαψάλων για την καλή συνεργασία και την αλληλοβοήθεια σε αρδευτικά θέματα με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την κάλυψη των αναγκών των καλλιεργητών της περιοχής».